Projektledare till Takab

Falun
Ansök senast: 2022-08-31

Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare med förmågan att inspirera dina medarbetare? Då ska du jobba hos oss på Takab inom Soltechkoncernen. Vi ska vara det naturliga valet av takentreprenör. Det är något vi vill att du bidrar till och blir en del av.

Vi har fullt upp och tillväxtpotentialen är enorm. Vi kommer under året att starta upp flera nya projekt och vi behöver dig. 

Som projektledare planerar, leder och samordnar du våra kommersiella projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner, följa upp kostnadskalkyler och att säkerställa kvalitet. Detta innefattar exempelvis att planera och hålla i byggmöten, föra dagbok samt ansvar att ta fram och upprätthålla kvalitets-, miljö och arbetsmiljöplan. Du genomför egenkontroller och kontrollplaner och hanterar ekonomiska, tidsmässiga och juridiska risker i byggprojekt. Som projektledare har du också ett ekonomiskt ansvar. Det innefattar bland annat ansvar för budget, försäkringar, tidsplaner och resursplanering. Du ansvarar för inköpsplanering, att upprätta betalningsplan och göra avstämningar och prognoser. Du har ett helhetsansvar för medarbetare och underentreprenörer som är verksamma i projektet. Ditt arbetsgivaransvar innefattar rekrytering, personalmöten, att skapa teamkänsla liksom att hantera eventuella konflikter.

Din roll innefattar även prospektering och andbudsförfarande.

Tack vare din erfarenhet har du god förståelse och insyn i projekts ekonomiska mål och förutsättningar. Det är en självklarhet för dig att vara väl inläst på handlingar och projekterade lösningar. Du kan balansera kostnadsmedvetenhet med kunddialog och affärsmässighet parallellt med att stötta, inspirera och leda personalgruppen mot uppsatta mål. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad och är en självgående och initiativrik stark ledare med förmågan att ta beslut.

Visst vill du bli en del av Takab och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina ledaregenskaper och personliga lämplighet. Som person är du flexibel, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Du har gedigen samarbets- och problemlösningsförmåga och tycker om att arbeta med människor och bygga relationer.  

För att passa i rollen som projektledare har du:

 • Dokumenterad erfarenhet av att driva och leda byggprojekt med goda resultat.
 • Goda kunskaper om byggprocessen vid ny-, till- och ombyggnation. Detta innefattar att kunna tolka, läsa och förstå olika typer av bygghandlingar som t.ex. bygglov, ritningar och tekniska beskrivningar.
 • Goda kunskaper inom byggteknik, tät och ytskikt tak, byggnadsplåt, installationssamordning och AMA. Du har materialkunskap liksom kunskap om byggfysiken.
 • Projektkunskap i form av att kunna styra projektering med byggkostnader som bas.
 • Kunskaper inom ÄTA-hantering, styrsystem, arbetsberedning, arbetsplatspärmar och slutdokumentation.
 • Erfarenhet av inköp
 • Arbetsmiljökunskap, BAS-P och BAS-U samt kunskap om säkerhet.
 • Kunskap inom arbetsrättsligt regelverk.
 • Erfarenhet av budgetansvar innebärande kunskap om ekonomi, ekonomiska termer och bokföring
 • Erfarenhet och goda kunskaper i att sälja och slutföra affärer, med stark nätverkande förmåga och förhandlingskunskaper
 • Mycket goda datakunskaper (tex, Excel, Word)
 • B-körkort
 • Fördelaktigt är goda kunskaper inom entreprenadrätt, tvisthantering och byggbranschens standardvillkor (AB) samt AMA.
 • Meriterande är kalkylkunskaper.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

För mer information kontaktar du: Jon Onsbacke, jon.onsbacke@takab.nu

Välkommen med din ansökan!

Takab – din takentreprenör i Falun. Vi finns i Falun, men har hela Mellansverige som marknad. Takab utför nyproduktion, renovering och servicearbeten på papptak, plåttak och tegeltak. Vi erbjuder även solceller! Vi skall vara det naturliga valet av entreprenör oavsett kundens storlek eller behov. Bland våra kunder finns både privata och kommersiella fastighetsägare samt byggföretag och servicebolag. Vi arbetar lösningsorienterat med fokus på kunden och ett långsiktigt perspektiv. Takab är en del av Soltechkoncernen.

Kontaktperson

Jon Onsbacke

jon.onsbacke@takab.nu

0736546541

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %